Startelvan: Rafael - Micke N, Kai, Martin, Anders - Marck, Kristoffer, Henrik, Paul -
Peter och Johan L.

Avbytare var Sosa som kom in på innermittfältet efter en dryg kvart och spelade
där resten av matchen, Patrik Lu som kom in efter 25 min och spelade högermitt-
fältare resten av matchen och Johan G som spelade vänstermittfältare hela 2:a halvlek. Vi tvingades p.g.a. skador dessutom stuva om rejält inom laget och mot slutet var det endast 3 av 10 utespelare som spelade på samma plats som när
matchen började.

Trots att vi pratat innan matchen om vikten av att ligga nära dem första 10-15 minuterna, då vi förstod att de skulle starta med en våldsam anstormning, så stod det 2-0 efter drygt 4 min och 3-0 efter 16.

Vi höll sedan emot målmässigt resten av halvleken men när 2:a halvlek satte igång
var det dags igen. Denna gång med 2 mål på 3½ min. Det fortsatte sedan med 2 mål inom 1 min efter c:a 20 min och därefter ett i 76:e min och ett i 80:e min.
Slutresultat 9-0 alltså och de hade sedan på slutet ett par frilägen där det var betydligt svårare att missa än att sätta den men hade vänligheten att missa så att vi åtminstone slapp nesan att förlora tvåsiffrigt.

Näset var bra. De var löpstarka, snabba i anfallet, hade högt bolltempo, var överlag tekniska och ställde om snabbt. Samtidigt kändes det som om deras defensiv inte var lika stark som offensiven. Vi hade faktiskt 4-5 helt öppna läge där vi i samtliga fall gjorde usla avslut.

Även vi var väl något bättre offensivt än defensivt där vi var rena katastrofen.
Vi låg ofta långt ifrån dem på mittfältet och gjorde massor av skrämmande individuella misstag i försvaret. Vi bjöd på minst hälften av målen. Lite kan det väl skyllas på att vi efter skador fick stuva om en hel del i backlinjen men ändå.